На Прикарпатті п’яний чоловік викликав поліцію через вигадане ДТП

Кримінал, Новини, Суспільство

18 вересня патрульні отримали виклик від 43-річного чоловіка, який повідомив, що став учасником ДТП, під час якого зазнав тілесних ушкоджень. За вказаною адресою прибули патрульні.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліції.

“Спілкуючись з ним, інспектори з’ясували, що чоловік перебуваючи з ознаками сп’яніння вирішив пожартувати, та зателефонував у поліцію повідомивши про ДТП якого не було”, – зазначили у патрульній поліції.

За неправдивий виклик поліції, чолвоік отримав адмінматеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

“Вкотре закликаємо громадян бути відповідальними та не викликати спецслужби без потреби”, – закликають у патрульній поліції.

Такі дії завдали матеріальної шкоди комунальному підприємству на понад 280 тис. грн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.