Сьогодні Калуська громада зустрічатиме Героя Андрія Онопченка (фото)

Війна, Новини, Суспільство

У четвер, 19 вересня, Калуська громада зустрічатиме Героя — Андрія Онопченка із села Сівка-Калуська. Об 11:30 запланований виїзд траурної колони з Калуської з ЦРЛ.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

За офіційною інформацією, об 11:30 траурний кортеж, що буде супроводжувати загиблого Героя, вирушить з Калуської ЦРЛ і рухатиметься за маршрутом:

  • вул. Івано-Франківська;
  • вул. Бандери;
  • вул. Грушевського;
  • вул. Долинська;
  • с. Пійло;
  • с. Сівка-Калуська, вул. Яблунева, 7.

Парастас — о 18:00 у рідній хаті Героя.

Чин похорону розпочнеться у пятницю, 20 вересня, об 11:00 за адресою вул. Яблунева, 7 с. Сівка-Калуська. Поховають Героя Андрія Онопченка на кладовищі у рідному селі.

Військовий Андрій Онопченко гідно виконував службові обов’язки, але за станом здоров’я потрапив до одного з медичних закладів Калуської громади, де, на жаль, 17 вересня 2024 року перестало битися його серце.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.