Нацгвардієць з Прикарпаття виборов «золото» на чемпіонаті України з кікбоксингу (фото)

Новини, Суспільство

Прикарпатський нацгвардієць Михайло Селіванов виборов «золото» на Чемпіонаті України з кікбоксингу WTKA. Попри поранення, яке прикарпатець отримав під час бойових дій поблизу Кремінної, він пройшов складний шлях реабілітації та повернувся до служби та тренувань. 

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Національної гвардії України.

Долаючи всі труднощі, Михайло досяг нового тріумфу та став яскравим прикладом сили духу та відданості як Україні, так і спорту,

У заході взяли участь близько 400 спортсменів із 17 регіонів країни, демонструючи високий рівень майстерності та професіоналізму. Нацгвардієць Михайло Селіванов провів чотири переможні поєдинки, виборовши золото та забезпечив собі місце в національній збірній України. Тепер перед ним новий виклик — участь у Чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA, що відбудеться з 23 по 27 жовтня 2024 року в італійському місті Марина-ді-Каррара.

«Цей чемпіонат був для мене важливим етапом. Після поранення важко було повернутися до повноцінних тренувань, але я відчував, що це мій обов’язок. Кожен день тренувань був кроком вперед, ще однією можливістю представити Україну на міжнародній арені. Я відчуваю велику відповідальність перед побратимами, які захищають країну, і хочу довести, що ми сильні не лише на полі бою, а й у спорті. Я зроблю все можливе, щоб гідно представити Україну на чемпіонаті світу», — поділився своїми думками Михайло.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.