Розпочали кримінальне провадження: в Івано-Франківську трапився конфлікт між громадськими активістами

Кримінал, Новини, Суспільство
У результаті двоє чоловіків, між якими сталася сутичка, отримали тілесні ушкодження.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківської області.

У п’ятницю, 20 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками в одному зі спальних мікрорайонів Івано-Франківська. На місце одразу скерували наряд патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.
Правоохоронці з’ясували, що відбувся конфлікт між місцевими громадськими активістами. Свідків інциденту опитали.
Попередньо встановлено, що 39-річний чоловік вдарив свого 36-річного опонента, виникла бійка, у результаті якої обоє чоловіків отримали травми.

Надалі обоє активістів звернулися до медичного закладу: в обох медики діагностували тілесні ушкодження.Розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Призначено судово-медичну експертизу для встановлення ступеня важкості тілесних ушкоджень обох заявників. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Досудове розслідування триває.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.