Військові піднялися на Говерлу з прапором, присвяченим загиблим та зниклим безвісти побратимам (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Військові 710 бригади охорони Державної спеціальної служби транспорту здійснили сходження на найвищу вершину України – гору Говерлу. Метою цієї акції стало вшанування пам’яті загиблих та зниклих безвісти товаришів по службі.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

За інформацією, оприлюдненою військовим Назаром Луканюком на його сторінці у Facebook, бійці піднялися на Говерлу, несучи з собою особливий прапор. На цьому стязі були викарбувані позивні їхніх полеглих побратимів.

Бійці, прапор, пам'ять, Говерла

“Кожен крок, який ми робили, кожен подих на цьому шляху був присвячений вам. Ми пам’ятаємо вас у всіх наших діях, у кожному моменті нашого життя, у кожній боротьбі за свободу і мир. Кожен наш крок — це продовження вашого шляху, вашої боротьби”, – зазначив Назар Луканюк у своєму дописі.

Військовослужбовці залишили прапор з позивними на вершині гори. Цей жест символізує, що українці пам’ятають про загиблих воїнів та очікують на повернення тих, хто перебуває в полоні.

“Їхні імена закарбовані не лише на цьому стязі, але й у наших серцях. Ми несемо пам’ять про них у кожному нашому вчинку, і кожен, хто підніметься на цю вершину, знатиме, що вони були героями, чия жертва не залишиться забутою. Це сходження — символ того, що ви з нами завжди, що ми продовжуємо вашу боротьбу”, – додав Назар Луканюк.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.