ДТП: у Поляниці водій-порушник втікав від поліції і загинув

Кримінал, Новини, Суспільство

До поліції надійшло повідомлення з орієнтуванням на автомобіль, який ледь не збив пішохода. Здійснюючи патрулювання у селі Поляниця, екіпаж патрульних помітив вказаний автомобіль.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію Івано-Франківської області.

“Працівники поліції увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки авто. Натомість, водій збільшив швидкість та почав втікати. На численні вимоги про зупинку не реагував. Не впоравшись із керуванням, втікач допустив зіткнення з опорою та загинув. Його пасажир травмований, перебував з ознаками алкогольного спʼяніння”, – кажуть у поліції.

За фактом ДТП слідчими поліції зареєстровано провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть) ККУ.

З приводу події у патрульній поліції Івано-Франківської області проводиться службове розслідування.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.