Cупутник показав, що у Тверській області знищено 58 будівель арсеналу, залізницю і потяг (фото)

Війна, Новини, Політика

З’явилися нові супутникові знімки 23-го арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) Міноборони Росії, розташованого поблизу селища Октябрського Тверської області, де видно, що було знищено більше 58 будівель складів, кілька відкритих майданчиків з боєприпасами, пошкоджено залізницю і знищено потяги з боєприпасами.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на американський OSINT-дослідник MT_Anderson у X із посиланням на дані супутників.

 Після атаки українських дронів 21 вересня на арсенал боєприпасів у Октябрському виникла пожежа і детонація, тоді у Тверській області перекрили федеральну трасу та евакуювали станцію.

На супутникових знімках видно, що значні пошкодження отримала північна частина депо.

 
 
Більше 58 будівель складів та кілька відкритих майданчиків  перетворилися на попіл або сильно пошкоджені.
 
Також постраждали зони завантаження боєприпасів на залізницю.
 
OSINT-аналітики вважають, що під час удару там були потяги з боєприпасами.
 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.