Громадські активісти відреагували на пропозицюю мера Марцінківа і запропонували публічне обговорення (скріншот)

Новини, Суспільство, Туризм

Представники Громадської ініціативи за збереження зеленого простору довкола Івано-Франківського міського озера та за створення Парку ветеранів публічно закликали представників, які виступають за його комерційну забудову та Івано-Франківського міського голову Руслана Марцінківа зустрітися і обговорити його пропозицію щодо зупинення процесу забудови зеленої зони біля озера.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у ФБ Небайдужі франківчани.

Зокрема громадський активіст голова зборів Громадської ініціативи за збереження зеленого простору довкола Івано-Франківського міського озера та за створення Парку ветеранів Богдан Козак на сторінці у ФБ Небайдужі франківчани закликав провести публічну зустріч:

“Шановні друзі!
22 вересня у неділю мер Івано-Франківська Руслан Марцінків “напевне ” згадав свою обіцянку, яку він давав громаді не забудовувати зелений простір біля озера (борючись із забудовниками) та створення там парку. Посилаючись на “прояв агресії між УБД” Марцінків “зупинив” процес проведення інвестиційного конкурсу щодо будівництва реабілітаційного центру до моменту узгодження обох сторін (зупинити може тільки сесія міськради , таке звернення ми зареєстрували в міській раді 29.08 24 )
“Один з робочих варіантів – пропоную розглянути місце біля ЦМКЛ для інвестиційного проєкту, але рішення за ветеранами!” – зазначив міський голова
Отже Руслан Марцінків запропонував ініціативу громади , яку ми 18.08.та 27.08 на зборах Громадської ініціативи за збереження зеленого простору та створення Парку ветеранів біля міського озера прийняли. Дані заходи чомусь були проігноровані владою ,якби був тоді Марцінків ,то можливо б не було побиття ветеранів і тої напруги в громаді яка триває вже довгий час.
У зв’язку із заявою міського голови пропоную всім зацікавленим сторонам зустрітися і безпосередньо обговорити ці питання із Марцінківим “щодо узгодження обох сторін”. Пропоную небайдужим франківчанам прийняти участь в обговоренні цього важливого питання у четвер 26 вересня о 10:00 год., біля Івано-Франківської міськради.
Головуючий на зборах 18.08.та 27.08 Богдан Козак
Прошу Вашого поширення!❤️
Борімося -поборемо!🇺🇦” – написав громадський активіст.
П/С Видання Голос ІФ буде уважно стежити за розвитком подій та рішучистю влади виконати свої обіцянки щодо створення парку біля озеру та усунення конфлікту УБД довкола комерційної забудови.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.