Неповнолітнього прикарпатця, який зник напередодні, розшукали неподалік лісового масиву

Новини, Суспільство
Місцеперебування неповнолітнього Івана Тимінського встановили.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу МВС.

Неповнолітнього мешканця Надвірнянського району розшукали неподалік лісового масиву.
З хлопцем все гаразд. Жодних протиправних дій щодо нього не вчинили.
Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, з вечора 25 вересня гірські пошуково-рятувальні відділення залучали для пошуків жителя села Чорний Потік. Місцеперебування підлітка було невідоме, зв’язок з ним теж був відсутній.
Сьогодні, 26 вересня, близько обіду рятувальники знайшли юнака, 2010 року народження, в лісовому масиві села Молодятин, Печеніжинської громади, Коломийського району та супроводили його до місця проживання, де передали батькам. Стан підлітка задовільний.
До проведення пошукових робіт від ДСНС Івано-Франківщини залучили 34 рятувальники та десять одиниць техніки.
Окрім того, до пошуків залучили кінологічне відділення ДСНС, працівників поліції та лісового господарства, а також місцевих. Обстеження території проводили за допомогою БПЛА.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.