«Є декілька напрямків»: як в Івано-Франківську пропонують обмежити швидкість електросамокатів

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську пропонують обмежити швидкість електросамокатів, а також запустили соціальну рекламу про дотримання правил дорожнього руху.

Детальніше про це 26 вересня в етері радіо «Західний полюс» розповів міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

«Є декілька напрямків. По-перше, це звернення до народних депутатів про те, аби врегулювати рух самокатів, бо це не лише проблема Івано-Франківська, а й багатьох інших міст.

По-друге, сьогодні (26 вересня — ред.) зустрічаємось з прокатними фірмами самокатів та правоохоронцями, аби обговорити, як обмежити рух та швидкість у певних частинах міста.

По-третє, це — велика інформаційна кампанія. Вже створили ролик, як користуватись самокатами, яких правил потрібно дотримуватись.

Працюватимемо поки у цих трьох напрямках. Факт, що це — проблема. Адже кількість скарг на користувачів самокатів за останній час зросла», — сказав Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.