ЦАХАЛ заявив про ліквідацію лідера “Хезболли”

Війна, Новини

ЦАХАЛ офіційно оголосив про ліквідацію лідера “Хезболли” Хасана Насралли внаслідок учорашнього авіаудару армії Ізраїлю по Бейруту.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ЦАХАЛ.

Зазначається, що Насралла, лідер “Хезболли” та один з її засновників, був ліквідований разом з Алі Каркі, командувачем Південного фронту “Хезболли”, та іншими командирами “Хезболли”.

“Після отримання точних розвідувальних даних від ЦАХАЛу та ізраїльських служб безпеки, винищувачі ЦАХАЛу завдали цілеспрямованого удару по центральній штаб-квартирі терористичної організації “Хезболла”, яка була розташована під землею під житловим будинком в районі Дахіе в Бейруті.

Удар був нанесений в той час, коли вище командування “Хезболли” керувало зі штаб-квартири і здійснювало терористичну діяльність проти громадян держави Ізраїль”.

“Хезболла” підтвердила смерть Насралли.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.