В Івано-Франківську конфлікт між двома молодиками закінчився стріляниною (фото)

Кримінал, Суспільство

Трагічна звістка надійшла в Печеніжинську громаду. Фігурант вдарив потерпілого, а опісля двічі вистрілив у нього з травматичного пістолета. 


Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення поліції Івано-Франківської області.

Так, повідомлення про кримінальне правопорушення на «102» надійшло пізно вночі.


Поліціянти встановили, що на території однієї з автозаправних станцій в Івано-Франківську відбувся конфлікт між 21-річними молодиками.

Фігурант, мешканець Івано-Франківська, під час конфлікту вистрілив у чоловіка, який опівночі разом із компанією гучно слухав музику через дистанційну колонку.

Зокрема, спершу франківець ударив уродженця Харківщини травматичним пістолетом, а опісля здійснив два постріли в голову та живіт потерпілого. З місця події зловмисник втік.

Харків’янина, 21-річного потерпілого, госпіталізували в Івано-Франківську ОКЛ. Медики діагностували тілесні ушкодження: забійні рани в лобній та скроневій ділянці, рани передньої черевної стінки внаслідок пострілу травматичною зброєю тощо.

Поліціянти провели ретельний огляд місця події. Вилучили змиви, патрон та інші речові докази.
Фігуранта виявив екіпаж патрульної поліції на одній із вулиць міста. При собі молодик мав травматичний пістолет «ФОРТ — 17» та одну із відстріляних гільз.
Зброю поліцейські вилучили.
Фігурант раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі уже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.
Суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід.


Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.