Підсумки нічної Минулої ночі російські загарбники вдарили по Україні балістичною ракетою «Іскандер-М» з Криму, керованою авіаційною «Х-59» (чи «Х-69») з окупованої частини Запоріжжя і протирадіолокаційною «Х-31П» з Чорного моря.

Війна, Політика

Минулої ночі російські загарбники вдарили по Україні балістичною ракетою «Іскандер-М» з Криму, керованою авіаційною «Х-59» (чи «Х-69») з окупованої частини Запоріжжя і протирадіолокаційною «Х-31П» з Чорного моря.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Також ворог випустив 73 ударних безпілотних літальних апарати типу іранських «Шахед» з Краснодарського краю, Курської та Орловської областей РФ.

Наші авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи збили ракету «Х-59» (чи «Х-69») та 67 дронів-камікадзе у Київській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Футболки з крутими принтами! Найвища якість
Футболки вільного крою. Найкраща якість та унікальні принти!
Одягайтесь стильно та яскраво! Толстовки від TK
Часник-велетень “Рокамболь”: головки розміром з кулак!
155 грн.

Один баражуючий боєприпас полетів в Білорусь, ще три локаційно втрачені у північних регіонах України внаслідок протидії РЕБ. Ще один дрон станом на 8:38  залишався в повітряному просторі України: «Йде бойова робота». Фактично не згаданий лише один Шахед, що означає, що він влучив у якусь з цілей.

Про це у ранковому зведенні, оприлюдненому на офіційних медіаресурсах, повідомила пресслужба командування Повітряних сил Збройних сил України.

Сумська обласна військова адміністрація повідомила про збиття восьми «Шахедів», однак нічого не сказала про наслідки атаки.

Київська міська ВА розповіла, що атака тривала п’ять годин, усі дрони були збиті: за попередньою інформацією, в столиці без руйнувань та потерпілих.

Миколаївська ОВА повідомила про збиття трьох «Шахедів». Внаслідок нічної атаки в Баштанському районі почалась пожежа на обʼєкті критичної інфраструктури. Інформація про постраждалих уточнюється.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.