Сьогодні біля Івано-Франківської ОДА пройде зустріч громадськості з представниками влади щодо збереження зеленого простору на міському озері (відео)

Новини, Суспільство
Сьогодні 30.09.2024 року о 15:00 год., Громадська ініціатива за збереження зеленого простору довкола Івано-Франківського міського озера та створення Парку ветеранів спільно з предстаниками ветеранської спільноти проведе зустріч із представниками органів влади та місцевого самоврядування.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у ФБ Небайдужі франківчани.

“Надіємося, що завтра 30.08. понеділок в 15.00 год. НАРЕШТІ ЗУСТРІНЕМОСЯ (мер тікати не буде 😂) із Марцінківим по питанню: будівництва реабцентру та Парку ветеранів(біля озера )
Запрошую всіх Небайдужих франківчан❤️
Разом до перемоги 🇺🇦
Борімося -поборемо 🇺🇦
Просимо поширення ❤️” – написав Богдан Козак.
Відео зустрічі із заступником мера Федорів Віталія від 26.09.24″

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.