Безоплатні соціальні послуги: в Долині запрацював Центр життєстійкості (фото)

Новини, Суспільство

В Долині відбулося відкриття Центру життєстійкості.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на очільника Долинської громади Івана Диріва.

В Долині урочисто відкрили Громадський Центр та Центр життєстійкості, який став важливим кроком у підтримці мешканців та гостей громади.

“Дякую всім, хто був причетний до реалізації цього проєкту, особливо Карітас Івано-Франківськ та БО «Благодійний фонд Карітас-Долина» за їхній внесок у створення цього простору.

Важливо відзначити внесок депутатів міської ради, які підтримали виділення приміщення для Центру.

Реновацію приміщення здійснили завдяки фінансовій підтримці UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні в рамках проєкту «Захист внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській області»”, — зауважив Іван Дирів.

Очільник Долинської громади зазначає, що в Центрі життєстійкості кожен, хто опинився у складних життєвих обставинах, може отримати безплатні соціальні послуги, включаючи підтримку психологів і фахівців з різних галузей.

“Простір спрямований на зміцнення емоційного та соціального добробуту в умовах сучасних викликів. Якщо вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися!

Центр працює за адресою: місто Долина, вулиця Чорновола, 10. Гаряча лінія психологічної підтримки: 066 23 46 235.
Графік роботи: понеділок-пʼятниця з 9:00 до 18:00.

Разом ми можемо створити комфортне середовище для всіх”, — резюмував Дирів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.