Зустріч влади з громадськими активістами щодо збереження зеленого простору та створення реаілітаційних центрів перенесено на 2 жовтня

Новини, Суспільство
Громадський активіст голова зборів Громадської ініциативи за збереження зеленого простору та створення Парку ветеранів Богдан Козак повідомив про перенесення зустрічі із головою ОДА Світланою Онищук, головою обласної ради Олександром Сичем та міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на допис Богдана Козака на сторінці Небайдужі франківчани.

Зокрема Богдан Козак зазначив:

“Щойно мені передзвонили від міського голови Марцінківа про перенесення нашої зустрічі на середу, 2 жовтня, на 13.00 год.
Тому прошу всіх небайдужих франківчан прийти в середу на цю зустріч, щоб спільно із владою вирішити питання будівництва Парку ветеранів та реабілітаційних центрів.
Разом до перемоги ❤️
Борімося -поборемо 🇺🇦” – написав Богдан Козак

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.