12-річна Анна Масляк зі Студінки “наспівала” на третій дрон для військових

Війна, Новини, Суспільство

За чотири імпровізовані концерти, які відбулися на вулицях Калуша, Анна Масляк назбирала на дрон для потреб ЗСУ. Цього разу він обійшовся майже у 14 тисяч гривень. Минулі два, на які співала із двоюрідною сестрою Дариною, коштували 26 тисяч гривень.

Про це повідомив «Вікнам» керівник дівчинки, директор Народного дому Студінки Ярослав Цимбалістий, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

«Минулого тижня ми придбали дрон, як завжди для 72 окремої механізованої бригади, мого друга Івана Стратієнка (завідувач сектору культури Верхнянської громади. — Авт.), найближчими днями плануємо відправити. Цей пристрій відрізняється від двох попередніх – він іншої новішої версії та може навіть скидати гранати. Сподіваємося довго служитиме нашим військовим та якомога більше знищить ворогів».

Ярослав Цимбалістий повідомив, що його з Анною вже багато людей впізнають, адже постійно бачать на одних і тих самих місцях біля ринків — у центрі та на проспекті Лесі Українки. Також поширення інформації про їх добру справу дає свої плоди: нещодавно двоє калушан Дмитро Рущак та Василь Гекало, а також вдова Героя зі Студінки Романа Думінкевича — Марина передали свою адресну допомогу на придбання дрона.

«Хоча Анна зараз співає сольно, бо сестра за кордоном, але справляється добре, і поціновувачів своїх має, і хлопцям допомагає. Іван Стратієнко записав відеоподяку для моїх співачок, у якому акцентував на важливості їхнього вкладу та й самого пристрою для військових. Ми й надалі продовжуватимемо таким чином наближати Перемогу», — підсумував Ярослав Іванович.

Як раніше писали «Вікна», дует двоюрідних сестер з села Студінка Калуської громади на Івано-Франківщині Анни та Дарини Масляк«наспівав» на два дрони для військових.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.