«Національний кешбек»: скільки бізнесів з Івано-Франківщини доєднались до програми (карта)

Війна, Новини, Політика

Станом на вересень 1 038 компаній та 167 фопів доєднались до програми «Національний кешбек», яка стимулює споживачів купувати товари, вироблені в Україні, та отримувати за це 10% повернення коштів за покупки.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Як свідчать дані Опендабот, майже третина бізнесів залучена у сфері виробництва харчових продуктів — 326 бізнесів.

Ще майже 17% компаній займаються роздрібною торгівлею — 175 бізнесів. Гуртова торгівля посідає третє місце — 146 компаній або 14%.


Географія бізнесів у програмі


Найбільш активно у програмі взяли участь бізнеси зі столиці: 231 компанія.

Наступною йде Дніпропетровщина — 112 компаній, а третє місце посідає Львівщина — 96 компаній. До рейтингу також потрапили Київщина та Харківщина — 87 та 76 компаній відповідно.

Найменше бізнесів взяли участь у програмі з прифронтових регіонів — Херсонщини та Донеччини — 5 та 3 компанії відповідно. Жодна компанія з Луганщини також не доєдналась до програми.

На Івано-Франківщині до програми доєднались 17 компаній.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.