“Творимо перемогу разом”: в Івано-Франківську нагородили волонтерів

Війна, Новини, Політика, Суспільство
На виконкомі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив відзнаки «Творимо перемогу разом» тих, хто прикладає максимум зусиль для допомоги захисникам.

Про це  інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення очільника міста.

Медалі отримали:
Олександр Нідзельський, керівник групи волонтерів ГО “Спілка Волонтерів Прикарпаття”. Брав участь в бойових діях в Донецькій області в складі 80 ОДШБ.

Після отримання бойової травми був демобілізований, однак не припинив активної діяльності спрямованої на захист Батьківщини.
3 початку повномасштабного вторгнення по теперішній день бере активну участь в волонтерській групі, здійснив понад 95 виїздів в Харківську, Луганську, Донецьку, Запорізьку, Миколаївську, Херсонську області. Зокрема, на нульові позиції фронту, для доставлення харчові продукти, медикаментів, транспортних засобів, одягу, засобів спеціального призначення для ЗСУ та мирного населення на деокупованих територіях. Здійснював евакуацію мирного населення з Миколаївської та Херсонської областей.

Василь Христін з вересня 2014 року по червень 2015 року брав участь в бойових діях в Луганській та Донецькій областях в складі зведеного загону УМВС України в Івано-Франківській області (ATO).
З початку повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт. 3 лютого 2022 року по листопад 2022 року брав активну участь в бойових діях в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській та Харківській областях в складі 80 ОДШБ (в/ч А0284). Після отримання бойового поранення був демобілізований у 2023 році, однак не припинив активної діяльності спрямованої на захист Батьківщини.
3 червня 2023 року по теперішній день бере активну участь в волонтерській діяльності в складі ГО “Спілка Волонтерів Прикарпаття”. В складі волонтерської групи здійснив понад 45 виїздів в Харківську, Донецьку, Луганську області, зокрема на нульові позиції фронту, для доставлення харчових продуктів, одягу, медикаментів, транспортних засобів, засобів спеціального призначення для ЗСУ та мирного населення на деокупованих територіях.

Михайло Королик з початку повномасштабного вторгнення бере активну участь в волонтерській діяльності в складі ГО “Спілка Волонтерів Прикарпаття”.

В складі волонтерської групи здійснив понад 95 виїздів в Харківську, Луганську, Донецьку, Запорізьку, Миколаївську, Херсонську області, зокрема на нульові позиції фронту, для доставлення харчових продуктів, медикаментів, транспортних засобів, одягу, засобів спеціального призначення для ЗСУ деокупованих територіях та мирного населення. Здійснював евакуацію мирного населення з Миколаївської та Херсонської областей.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.