Травмувався у горах: прикарпатські рятувальники надали допомогу туристу

Новини, Суспільство

Рятувальники надали допомогу туристу, який травмувався в горах.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з повідомляє ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, ввечері 5 жовтня, гірські рятувальники залучались для надання допомоги туристу, який під час мандрівки травмував ногу та не міг самостійно продовжити рух.

Подія трапилась під час руху по гірському маршруті поблизу гори Шпиці.

Гірські рятувальники спільно із волонтерами Кемпінгу «Білий Слон», прибувши до місця перебування постраждалого, надали йому першу домедичну допомогу та транспортували на ношах до підніжжя гори де передали медикам.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів та не переоцінювати свої фізичні можливості та обов’язково брати з собою аптечку, а також підбирати відповідний одяг і взуття, та уточнювати прогноз погоди.

Також читати: Майже дві доби провів у лісі: прикарпатські рятувальники розшукали заблукалого грибника

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.