РосЗМІ: у резиденції Путіна в Сочі знесли будівлю, бо він боїться її відвідувати через українські дрони

Війна, Новини, Політика

У резиденції очільника Кремля Володимира Путіна в Сочі знесли головну будівлю, адже він нібито став боятися відвідувати цей курорт після атак українських дронів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на розслідування російського видання “Проект“.

“Бочаров ручей” виконує функції офіційної резиденції Путіна з 1991 року.

За даними журналістів, знесення будівлі в резиденції завершилося в березні. Зараз на її місці котлован, навколо якого працює будівельна техніка.

Супутникові знімки резиденції “Бочаров ручей” у травні 2023 року і травні 2024-го.
Скриншот з youtube каналу “проекту”

Водночас 6 березня 2024 року в сочинську резиденцію приїжджав глава Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі. Зустріч із ним Путін проводив в іншій будівлі, яка називається “Бочаров ручей-2”.

Як пишуть автори “Проекту”, Путін не був у Сочі та сусідніх містах уже сім місяців. Це рекорд як мінімум за останні 10 років. Зокрема цьогоріч, за даними розслідувачів, лідер Кремля порушив свою давню традицію – зустрічати на чорноморському узбережжі день народження своєї ймовірної коханки Аліни Кабаєвої.

Головною причиною таких змін в медіа азивають страх після того, як українські дрони кілька разів атакували місто і пошкодили вертолітний майданчик аеропорту.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.