Зеленський нагородив 102-гу бригаду ТрО Івано-Франківщини почесною відзнакою “За мужність та відвагу”

Війна, Новини, Політика
Президент України Володимир Зеленський нагородивши 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина почесною відзнакою “За мужність та відвагу”. Відповідний указ №695/2024 опубліковано на сайті президента.
Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на 102 окрему бригаду.
Відповідно до указу №695/2024, оприлюдненого на офіційному сайті президента:
“З метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, постановляю: Відзначити почесною відзнакою «За мужність та відвагу» 102 окрему бригаду територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України”, – йдеться на сайті.

Ця почесна відзнака — стрічка «За мужність та відвагу» — є колективною нагородою, яка надається військовим частинам за їхній відважний внесок у захист державних інтересів. Нагорода відзначає не тільки індивідуальні досягнення, а й колективну мужність та відвагу, проявлену під час ведення бойових дій, виконання спеціальних завдань та в умовах, що потребують особливої рішучості та самовідданості.

Нагородження бригади свідчить про визнання її значущості у забезпеченні обороноздатності України, а також підкреслює важливість підтримки морального духу військовослужбовців, які щоденно ризикують своїм життям заради миру та стабільності в нашій країні. Це рішення президента стало ще одним доказом того, що мужність і відвага українських воїнів завжди будуть гідно оцінені та вшановані.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.