На фронті загинув військовий з Косівщини Микола Дрогомирецький

Війна, Новини, Суспільство

У неділю громада попрощається із загиблим Героєм Миколою Дрогомирецьким. Життя воїна обірвалося 10 жовтня 2024 року в населеного пункту Рибне Запорізької області.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Микола Дрогомирецький народився 10 травня 1971 року в селі Середній Березів Косівського району. Під час повномасштабної війни брав участь у бойових діях у складі 74 батальйону, 102 окремої бригади Сил територіальної оборони України.

«Висловлюємо щирі співчуття родині та бойовим побратимам, які втратили близьку людину. Сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи…
Царство небесне і вічна пам’ять», – висоовили співчуття у громаді.

Зустріч Героя відбудеться о 13.00 годині 13 жовтня 2024 року на площі Незалежності міста Косів звідки скорботний кортедж попрямує до рідного села, Середній Березів.
Просимо віддати останню шану загиблому бійцю та зустріти воїна з квітами і запаленими свічками.
Чин похорону відбудеться у вівторок, 15 жовтня 2024 року о 10.00 год. у с.Середній Березів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.