Сьогодні День дозвільної системи МВС України

Новини, Суспільство

12 жовтня своє професійне свято відзначають працівники дозвільної системи Національної поліції України

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

“Сьогодні 32-га річниця цієї надзвичайно важливої служби в системі МВС.

Роль дозвільної служби у попереджені та розкритті злочинів завжди була важливою, адже включає в себе контроль за легальним обігом зброї та боєприпасів та виявлення незаконного зберігання і використання зброї.

Під час повномасштабної війни з російськими окупантами роль дозвільної системи Україні буде зростати, так як кількість легальної так і нелегальної зброї в Україні збільшується. Тому на плечі поліцейських з дозвільної системи також ляже контроль за навчанням громадян поводженню зі зброєю, вивчення її матеріальної частини та застосування.

На жаль конфлікт з росією, навіть якщо і призупиняється гаряча фаза війни нікуди неподінеться. Тільки готовність українців та України, як держави в цілому себе захистити може вберегти нас від подальшої агресії ворога.

Вітаю усіх причетних зі святом!!!” – написав Ростислав Гудзінський.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.