У лісах на Прикарпатті виявили тіла двох грибників

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні вранці рятувальники разом із місцевими жителями виявили тіла двох чоловіків у лісових масивах Калуського та Коломийського районів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Обставини обох трагедій наразі з’ясовуються правоохоронцями.

12 жовтня надійшло повідомлення про зникнення жителя Коломийського району, 1971 року народження, який 11 жовтня вранці вирушив збирати гриби до лісового масиву поблизу села Товмачик, Коломийської ТГ. Коли чоловік не повернувся додому, родичі звернулися по допомогу до рятувальників. Пошукові роботи тривали всю ніч, але, на жаль, вранці тіло чоловіка було знайдено рятувальниками та місцевими жителями. Загиблого рятувальники транспортували до населеного пункту.

Ще один трагічний випадок стався в Калуському районі.  11 жовтня до рятувальників звернулися з проханням допомогти в пошуках місцевого мешканця, 1963 року народження, який пішов у ліс збирати гриби поблизу села Завій, Новицької громади. Вранці тіло чоловіка виявили місцеві жителі.

Також читати: Мало не стік кров’ю: прикарпатець розповів, як урятувався від ведмедиці

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.