ДТП: на Рогатинщині автівка врізалась у дерево. Одна людина загинула, троє – у лікарні

Кримінал, Новини, Суспільство

В ДТП на Рогатинщині один пасажир загинув, керманич та ще двоє пасажирів отримали травми.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Поліція Івано-Франківської області.

Аварія мала місце у селі Лопушня, що в Рогатинській громаді 13 жовтня близько 22:40.

“20-річний водій «Опель Астра», місцевий мешканець, на заокругленій ділянці дороги, не вибрав безпечної швидкості руху та не справився з керуванням. Опісля, виїхав за межі дороги праворуч і вчинив наїзд на дерево. У результаті аварії 19-річний пасажир від триманих травм помер у лікарні. Керманича та ще двох пасажирів, 2008 та 2002 років народження, доставлено до медичного закладу. Всі пасажири мешканці громади. Водій тверезий”,- кажуть у поліції.

Поліцією призначено експертизи, транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.