У Франківську неповнолітній водій кермував BMW

Кримінал, Новини

На вулиці Галицькій патрульні стали очевидцями, як автомобіль BMW порушив Правила дорожнього руху, перетнувши суцільну лінію розмітки.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Під час перевірки документів патрульні встановили, що водій неповнолітній та ніколи не отримував посвідчення водія, йдеться на Фейсбук-сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області.

Неповнолітнього водія виявили 12 жовтня на вулиці Галицькій в Івано-Франківську.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 126 (Керування транспортними засобом особою, яка не має права керування транспортним засобом) та за ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Довідка. Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила у спосіб, який дає можливість поліцейському прочитати та зафіксувати дані, що містяться в посвідченні водія відповідної категорії, реєстраційному документі на транспортний засіб, а також полісі (договорі) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”), або не пред’явила електронне посвідчення водія та електронне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, чинний внутрішній електронний договір зазначеного виду обов’язкового страхування у візуальній формі страхового поліса, а також інших документів, передбачених законодавством, тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (425 гривень).

Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 гривень).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.