Військовослужбовець з Прикарпаття Микола Лозинський отримав почесний нагрудний знак “Золотий хрест”

Війна, Новини, Суспільство

Військовослужбовець з Прикарпаття старший солдат Микола Лозинський отримав відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ нагрудний знак “Золотий хрест”.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

“Під час здійснення оборони, відсічі й стримування збройної агресії з боку російської федерації проти України поблизу населеного пункту Вербове у Пологівському районі Запорізької області, в період з 4 березня 2024 року по 18 квітня 2024 року в складі евакуаційної групи, створеної для евакуації поранених військовослужбовців та тіл загиблих побратимів провів шість успішних виходів на позиції для евакуації поранених та загиблих”, — йдеться у дописі.

Відомо, що боєць своїми вмілими, мужніми та професійними діями евакуював з поля бою п’ятьох поранених військовослужбовців та тіло загиблого побратима, тим самим забезпечив успішне виконання, поставлених перед групою, бойових завдань.

Микола зазначив, що не розуміє своїх земляків, які ухиляються від обовʼязку захисту Батьківщини, оскільки вона у нас одна.

“Краще самостійно оберіть військову спеціальність і бригаду, в якій хочете служити”, — наголосив Микола Лозинський.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.