Перейшов на бік окупантів: в Івано-Франківську засудили експравоохоронця

Новини, Суспільство
В Івано-Франківську до 15 років за ґратами засудили експравоохоронця, який служить окупанту.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

За публічного обвинувачення прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури суд визнав колишнього майора міліції винним у державній зраді, участі у терористичній організації та незаконних збройних формуваннях (ч. 1 ст. 111, ч.1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).
Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Прокурори в суді довели, що чоловік працював у підрозділі внутрішніх справ Луганщини, а у 2014 році добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками. Він вступив на службу до незаконного збройного формування «мвс лнр» так званої терористичної організації «лнр», де надалі обійняв посаду заступника начальника відділу дільничних інспекторів поліції так званого «Лутугинського РВВС МВС ЛНР».
За сумлінну службу окупантам чоловік отримав житло. Ексміліціонер допомагав окупаційній владі у проведенні обшуків та фільтраційних заходів із проукраїнськи налаштованим населенням на тимчасово окупованій території Луганської області.
Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) ТУ ДБР, розташованого у місті Львові.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.