У Підлужжі відбувся Яблучний фестиваль (фото)

Новини, Суспільство

Яблучний фестиваль має благодійну місію: збір коштів для 78-го окремого батальйону 102-ї Обр ТрО та 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Яблучний фестиваль

Про це пишуть Версії, з посиланням на фейсбук-сторінку нардепки Оксани Савчук.

У програмі заходу : благодійний ярмарок зі збором коштів для 78 окремого батальйону 102 Обр ТРО, плетіння маскувальних сіток, майстер-класи, продаж саджанців яблук, варіння мармуляди, частування яблучним пирогом та крафтовим зефіром, мистецькі виступи.

“Зварили яблучну мармуляду, придбали саджанці яблунь, поспілкувалися з волонтерами, плели сітки, побачили угорських корів, карпатських буйволів, оленів та віслюків.
Особлива подяка Роману Яковину за ініціативу, до якої з радістю долучилися, Департаменту культури — за творчу програму та майстер-класи для дітей,закладам освіти с. Підлужжя — за смачну випічку”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.