“Велика кількість людей”: на Івано-Франківщині розшукують військовозобов’язаних, які не оновили дані

Новини, Суспільство

В Івано-Франківському ОТЦК та СП розшукують громадян, які не оновили дані до 16 липня згідно з постановою Кабінету Міністрів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ  з посиланням на тимчасово виконувача обов’язків заступника начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Андрія Мороза.

“Виникали труднощі, коли були великі черги, багато людей хотіли оновити дані безпосередньо в ТЦК та СП. Всі вже мали оновити дані до 16 липня. Тобто цей процес вже завершений”, — розповідає Андрій Мороз.

Заступник розповідає, що зараз в ТЦК та СП займаються розшуком тих, хто не оновив дані.

“На цей момент ми вже займаємося тими людьми, хто не оновив дані, проводимо оповіщення і розшукуємо їх. З’ясовуємо, чому вони не оновили дані згідно з постановою Кабінету Міністрів, де вони зараз знаходяться.

Ті, хто не оновив дані, притягатимуться до адміністративної відповідальності. Це накладення штрафу в розмірі 17 тисяч гривень. Тобто всі громадяни, які вчасно це не зробили, вони рано чи пізно потраплять в ТЦК та СП і сплачуватимуть штраф”, — зазначає Андрій Мороз.

За словами заступника начальника Івано-Франківського ОТЦК та СП, в області є багато людей, які не оновили дані.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.