19-річний хлопець нетверезим сів за кермо, а коли його зупинили патрульні за порушення ПДР, пропонував їм 100 доларів

Новини, Суспільство

Водія освідчували на стан сп’яніння в медзакладі. Здійснюючи патрулювання на вулиці Хриплинській, що в Івано-Франківську, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Toyota.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

За кермом перебував 19-річний водій. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердив і результат освідування у медичному закладі.

Водій, з метою уникнення відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду. Поліцейські попередили громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак водія це не зупинило.

Він поклав у документи 100 доларів. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.
На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), та постанову за ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

“Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду є злочином і карається відповідно до Кримінального кодексу України”, – нагадують поліцейські.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.