Помер відомий підприємець Володимир Балагура

Новини, Суспільство

Знаний у місті забудівельник, виконавчий директор будівельної компанії «Ярковиця».

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська.

«На превеликий жаль, помер Володимир Балагура – відомий підприємець, меценат та депутат Івано-Франківської міської ради 7 скликання.

Володимир Омелянович був людиною слова і непохитних життєвих принципів. Співчуття рідним і близьким! Усім, хто знав пана Володимира, працював з ним і поважав! Нехай з Богом спочиває! Вічна памʼять і царство небесне!», – написав Руслан Марцінків.

Володимир Балагура будівельним бізнесом займався з 2002 року. Навчався у Теребовлянському вищому училищі культури. Будучи депутатом Івано-Франківської міської ради, здобув юридичну освіту в Івано-Франківському інституті права, економіки та будівництва.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.