Калуський район: вогонь забрав життя двох людей (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
У ніч на 22 жовтня в селі Нижній Струтинь, Рожнятівської ТГ Калуського району, сталася смертельна пожежа.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС.

О 02:25 рятувальники отримали повідомлення про займання в приватному житловому будинку. Сусіди помітили займання та зателефонували на 101.

На місце оперативно прибули вогнеборці, які встановили, що горять речі домашнього вжитку в одній із кімнат. Незважаючи на невелику площу займання – лише 5 квадратних метрів – сильне задимлення призвело до загибелі двох чоловіків 1955 та 1956 років народження. Їхні тіла були знайдені рятувальниками у задимленому приміщенні.

Найбільш ймовірно, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння з боку загиблих.

Рятувальники вкотре закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, аби запобігти подібним трагедіям.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.