Стало відомо, за що Калуський суд оштрафував адміністраторку та відвідувачку кафе

Кримінал, Новини, Суспільство

Обоє штовхали та шарпали за формений одяг поліціянтів та перешкоджали проводити перевірку документів військовозобов’язаних.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

 На державному реєстрі судових рішень оприлюднили дві постанови Калуського міськрайонного суду за результатами розгляду матеріалів Калуського райвідділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності двох місцевих мешканок, які брали участь в одному інциденті, — адміністраторки та відвідувачки одного з пабів.

Як встановив суд, адміністраторка закладу 12 жовтня близько 22.10 у громадському місці, в приміщенні одного з пабів, вчинила дрібне хуліганство, а саме — нецензурно лаялася. Також вона здійснила злісну непокору законній вимозі поліціянта при виконанні службових обов’язків, штовхала та шарпала його за формений одяг, що виразилося у перешкоджанні перевірки документів у чоловіків призовного віку. На зауваження та вимогу припинити протиправні дії вона не реагувала і виганяла працівників поліції з приміщення.

Жінка свою вину у вчиненні інкримінованих їй правопорушень визнала та не заперечила обставин, які викладені у протоколах. У скоєному розкаялася.

Суд призначив їй стягнення — 255 гривень штрафу. Окрім того, порушниця має сплатити 605,6 гривні судового збору.

Також до адміністративної відповідальності притягнули жінку, яка 12 жовтня близько 22.10 в приміщенні пабу здійснила злісну непокору законній вимозі поліціянта при виконанні службових обов`язків, штовхала та шарпала за формений одяг працівника поліції та перешкоджала у здійснення перевірки документів військовозобов`язаних. В судовому засіданні правопорушниця вину визнала та просила суворо не карати.

У підсумку суд присудив їй 136 гривень штрафу. Якщо його не буде сплачено впродовж 15 днів, то розмір штрафу зросте до 272 гривень. Окрім того, порушниця має сплатити  605,6 гривні судового збору.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.