Увага! Шахраї! Представникам бізнесу надходять фейкові листи від Івано-Франківської ОВА

Кримінал, Новини

На адресу представників бізнесу почали надходити листи начебто від Івано-Франківської обласної військової адміністрації за підписом начальниці з проханням допомогти одному з військових формувань краю щодо придбання спеціального обладнання на передову.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області та голову Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

На електронну адресу представників бізнесу почали надходити листи начебто від Івано-Франківської обласної військової адміністрації з проханням допомогти одній із військових бригад придбати обладнання.

“Також вказані реквізити на ім’я приватної особи, яка жодного стосунку до обласної військової адміністрації не має. Наголошу, що жодних листів від мого імені чи Івано-Франківської обласної військової адміністрації з таким проханням не надсилалось”, – зазначають в ОВА.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.