28 переселенців поселяться у новому прихистку на Калущині (фото)

Новини, Суспільство

Завдяки фінансовій допомозі іноземних донорів, зокрема, організацій Move Ukraine, Rokada та People in Need, у селі Шевченкове відкрили прихисток для переселенців.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Відтепер 28 внутрішньо переміщених людей зможуть оселитися у закладі, де створені комфортні умови проживання, адже у приміщенні відремонтували кімнати, обладнали усім необхідним для життя.
На відкритті прихистку побувала начальниця відділу соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб департаменту соціальної політики облдержадміністрації Галина Пасічник, яка зазначила, що на сьогодні в області облаштовано понад 90 прихистків для проживання переселенців. Таким чином понад 3000 людей забезпечені житлом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.