На війні за Україну загинув мешканець Надвірнянщини Михайло Нагорняк (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Тяжкий біль вкотре огорнув Надвірнянську громаду.

Про це повідомив міський голова Зіновій Андрійович, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Біду, скорботу та втрати приносить війна у надвірнянські родини…. Залишаючи жінок вдовами, синів – без батьків… тяжкий біль вкотре огорнув Надвірнянську громаду, адже ми втратили вірного сина своєї країни Нагорняка Михайла Ярославовича 19.08.1964 р.н. жителя села Красна”,  – написав він.

15 серпня 2023 року в результаті ворожого мінометного обстрілу в с. Діброва Луганської області, загинув головний сержант-командир взводу радіаційної, хімічної, біологічної розвідки та захисту – Нагорняк Михайло.

“Вірний присязі, Михайло мужньо боровся, ніколи не нарікав на усі складнощі війни і віддав за свою Україну найцінніше – власне життя. Саме таким щирим, хоробрим та відважним був і залишається в серцях рідних людей наш Герой.

Скільки ж сили потрібно буде знайти рідним, аби продовжити жити та нести світові памʼять про Героя. Вічна слава тобі Михайле та іншим захисникам, які боронять нас від ворога”, – додав очільник Надвірної.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.