На війні загинув житель Прикарпаття Михайло Рибчук (фото)

Війна, Новини, Політика

Чергова тяжка втрата сколихнула Білоберізьку громаду. Зі скорботою в серцях повідомляємо про загибель воїна Михайла Рибчука, 1995 року народження, уродженця села Грамотне. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку громади.

Попри молодий вік Михайло був справжнім військовим. 22 вересня 2022 року пішов захищати нашу державу. В силу непереборного бажання вигнати нечисть з нашої землі боровся мужньо та самовіддано. Не залишав часу на себе та свої потреби, головною його ціллю була вільна Україна з щасливим народом. Для цього не жалів нічого: ні сил, ні здоров’я, ні своїх молодих років.

Він разом з побратимами беріг наш спокій та в бою обірвалося його життя. Загинув у районі населеного пункту Бахмут Донецької області під час штурму ворожих позицій.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.