Ізраїль цієї ночі “наносив масовані удари по сектору Газа”: знищують будинки всіх бойовиків

Новини, Політика

Авіація Ізраїлю в ніч на 9 жовтня продовжила наносити удари по сектору Газа, щоб “знищити можливості терористичної групи ХАМАС”, військові бомблять не лише будинки командирів, а будинки усіх бойовиків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на The Times of Israel, офіцера армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіа у Telegram.

Серед цілей, уражених в ніч на 9  жовтня, були:

  •  кілька командних пунктів;
  • будівля, де проживають бойовики ХАМАС;
  • командний центр, який використовується високопоставленим чиновником військово-морських сил ХАМАС;
  • “майно, який використовується ХАМАСом”, розташоване у мечеті в Джабалії;
  • активи, які терористична група використовує для розвідки.

Водночас Левін повідомив, що ліквідований один із командирів бойовиків Ріфат Абу-Хілаль, він же “Абу аль-Абад”.

За його інформацією, з сектору Газа з жахом повідомляють, що Ізраїль знищує не лише будинки командирів (як робив це раніше), а й будинки усіх бойовиків, навіть пересічних.

Жителі Гази кажуть, що ізраїльська армія більше не діє за попереджувальним протоколом “Акеш ба гаг” (“Стук по даху”), а одразу знищує будинки один за одним.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.