ХАМАС відпустив другу групу ізраїльських заручників

Війна, Новини

Терористичне угруповання ХАМАС заявило, що передало Червоному Хресту 13 ізраїльських і 7 іноземних заручників для звільнення, ЦАХАЛ підтвердив цю інформацію.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на The Times of Israel.

У суботу ввечері ХАМАС заявив, що передав Червоному Хресту 20 заручників – 13 ізраїльтян і 7 іноземців.

Заручників планується доставити на єгипетський прикордонний перехід Рафах, де їх передадуть ізраїльським офіційним особам.

ЦАХАЛ підтвердив, що 13 ізраїльських заручників перебувають у руках Червоного Хреста і прямують до контрольно-пропускного пункту Рафах у Єгипті. Звідти їх зустрінуть ізраїльські офіційні особи і перевезуть на ізраїльську територію.

Раніше в суботу військове крило ХАМАС заявило, що вирішило відкласти звільнення другої групи ізраїльських заручників через нібито невиконання Ізраїлем умов угоди.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.