Залужний скаржився Остіну на ОП і попросив 17 млн снарядів – джерела УП

Війна, Новини, Політика

Під час візиту глави Пентагону Ллойда Остіна йому озвучили, що Україна потребує 17 мільйонів снарядів, а для деокупації всієї території України потрібно сил і засобів на 350-400 мільярдів доларів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на статтю УП “Війна проти політики. Що насправді відбувається між Зеленським і Залужним“.

“За даними УП, розрахунки Генерального штабу показують, що для виконання завдання президента зі звільнення всієї території України потрібно сил і засобів на 350-400 мільярдів доларів”.

Деякими ідеями планування Генштаб поділився з Остіном під час його візиту в Київ у листопаді.

Пряма мова одного із високопосадовців Сил оборони: “Остіну озвучили потребу в 17 мільйонів снарядів. Він, м’яко кажучи, здивувався, бо в усьому світі не зібрати стільки снарядів”.

Крім того, за словами джерела, Остін також розповів, що Залужний скаржився йому на втручання ОП: “Остін потім нам же розказував, що Залужний скаржився, як йому заважають, що Офіс не такий, той не такий, інший не такий. Ну ясно, що й президент про такі розмови дізнався. І вони не сприяють довірі”.

Водночас, в ОП хилюються, що звільнення Залужного посприяє його політичній кар’єрі.

Співрозмовники УП в оточенні Зеленського, на Банковій це чудово розуміють, тому значна частина команди президента Володимира Зеленського категорично проти відставки нинішнього головкома.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.