Росіяни випустили 19 ракет, 14 з них збили − Ігнат

Війна, Новини

Вранці 8 грудня росіяни запустили по Україні 19 крилатих ракет Х-101 і Х-555 − Протиповітряній обороні вдалося знищити 14 ракет.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі марафону новин.

“Під ранок ми бачили пуски крилатих ракет Х-101 Х-555 з літаків стратегічної авіації Ту-95. Розділились вони на кілька груп і здійснили пуски. Попередньо, 19 крилатих ракет було запущено. І маємо непоганий результат роботи ППО − 14 знищених ракет”.

За його словами, ракети збивали на Київщині та Дніпропетровщині.

“Слідували вони спершу курсом до Дніпра, а звідти частина ракет попрямувала на Київ, а частина вдарила по об’єктах інфраструктури на Дніпропетровщині. На жаль, не вдалося збити всі. На жаль, відомо вже про загиблого”, − підсумував Ігнат.

Пізніше ПС уточнили, що усього Росія задіяла для удару 7 літаків. Вони випускали ракети із району Саратовської області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.