Через атаку Ізраїлю щонайменше 70 осіб загинуло у таборі біженців в Секторі Гази

Війна, Новини

Щонайменше 70 людей загинули в результаті ізраїльської атаки на табір біженців Аль-Магазі в центральній частині Сектора Гази в неділю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на CNN,  Міністерство охорони здоров’я Сектора Гази, яким керує ХАМАС.

На відео, опублікованому палестинським Червоним Півмісяцем, видно, як кількох поранених з табору забирають у машини швидкої допомоги.

Речник міністерства Ашраф Аль-Кідра в телеграм-пості на акаунті міністерства написав, що те, що відбувається в таборі Магазі – це масове вбивство, яке відбувається на переповненій площі, де живуть люди.

У відповідь на запит журналістів Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що отримала повідомлення про інцидент у таборі, яке зараз перевіряє:

“Незважаючи на виклики, які створюють терористи ХАМАС, що діють у цивільних районах Сектора Гази, ЦАХАЛ дотримується норм міжнародного права, в тому числі вживає можливих заходів для мінімізації шкоди цивільному населенню”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.