На Коломийщині взяли під варту чоловіка, який побив до смерті знайомого

Новини, Суспільство
За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Подія сталася 15 травня цього року в одному із сіл Коломийщини.

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід мешканцю обласного центру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

За даними слідства, між чоловіками напередодні виник конфлікт на особистому ґрунті. Зустрівшись на вулиці, 22-річний чоловік наніс декілька ударів ногою й руками в область тулуба та голови 53-річному місцевому мешканцю, від яких він впав на землю.

Підозрюваний залишив місце вчинення злочину, а потерпілий згодом від отриманих травм помер.

За клопотанням прокурора ухвалою слідчого судді Коломийського міськрайонного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.