Увірвався вночі: на Франківщині закарпатець обікрав жінку поки та спала (фото)

Новини, Суспільство
За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Яремчанські поліцейські оперативно затримали нападника, який обґрунтовано підозрюється у пограбуванні прикарпатки.
Фігурант вночі увірвався до орендованої кімнати, де в той час спала потерпіла та заволодів її особистими речами. Опісля, покинув місце вчинення злочину. Однак, за лічені години правоохоронці розшукали грабіжника. Слідчі затримали його в процесуальному порядку.
Подія трапилась минулих вихідних в селі Поляниця. До місцевих поліцейських звернулась жінка та повідомила, що її пограбували. А саме, незнайомий їй чоловік забіг до кімнати та викрав жіночу сумку з особистими речами та грошовими коштами.
Довго переховуватися зловмиснику не довелось, поліцейські розшукали його у закинутому приміщенні, неподалік вчинення злочину. Йдеться про 38-річного уродженця Закарпатської області.
Викрадені речі потерпілої правоохоронці знайшли та вилучили у затриманого.
Його перевіряють на причетність до інших злочинів. Затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів на території інших областей.
Фігуранта затримали у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Дії затриманого слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.