Уночі у Калуші невідомі запустили феєрверки

Новини, Суспільство

Триває перевірка. Поліція Прикарпаття встановлює осіб, які попри заборону, запустили феєрверки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

Інцидент трапився в місті Калуш. 1 червня близько 2 години надійшло повідомлення на лінію «102» від місцевого мешканця, який повідомив, що невідомі особи запустили феєрверки,

На місце події прибули правоохоронці. Вони ретельно обстежили територію. Відтак встановили місце звідки невідомі особи запустити феєрверк. Це дах місцевого п’ятиповерхового будинку. Також виявили залишки піротехнічного засобу.

“Наразі співробітники Калуського РВП проводять поквартирний обхід, опитують свідків, аналізують відеозаписи з камер відеоспостереження. Перевірка триває. Поліція Прикарпаття нагадує використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард заборонено Законом! Закликаємо мешканців бути свідомими та відповідальними!”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.