СБУ закликає українців повідомляти про зрадників і колаборантів

Війна, Кримінал, Новини, Політика

“Маєте інформацію про таких осіб? Допоможіть їм швидше зустрітися з оперативниками Служби безпеки України!”, – так йдеться у заклику СБУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на СБУ.

СБУ закликає українців повідомляти про зрадників і колаборантів.

Це стосується тих громадян, хто допомагає ворогу на тимчасово окупованих територіях, коригує ракетні удари по наших містах, передає дані про розташування українських захисників або підтримує загарбників.

Як можна швидко та безпечно передати нам інформацію:

  •  Скористатися чатботом СБУ «Stop russian war» – t.me/stop_russian_war_bot
  •  Знайти за посиланням сторінку Управління СБУ у Вашій області та скористатися вказаними контактами – bit.ly/regionsSSU

“Ми одразу розпочнемо опрацювання Вашої інформації. Анонімність гарантуємо! Наближаємо Перемогу України разом!” – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.