Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” фінішував на третьому місці у чемпіонаті України з футзалу

Новини, Суспільство

У суботу, 15 червня у Києві команда здобула вирішальну перемогу над столичною командою “SkyUp Futsal” у серії поєдинків за третє місце.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Упродовж першого тайму “SkyUp Futsal” двічі виходив уперед. Однак гравці “Урагану” зрівнювали рахунок, а на останній хвилині першої половини зустрічі вийшли вперед — 3:2. Голами у складі франківської команди відзначилися Михайло ГрицинаІлля Приходько та Петро Шотурма.

Протягом другого тайму “Ураган” забив у ворота суперників ще два м’ячі. Голи в активі в Андрія Ткачука й Артема Фаренюка. Гравці “SkyUp Futsal” не змогли відігратися. Матч завершився з рахунком 5:2.

Франківська команда здобула третю вирішальну перемогу над “SkyUp Futsal” у серії поєдинків за третє місце чемпіонату України з футзалу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.