Команда «Прикарпаття» розпочала підготовку до нового сезону

Новини, Суспільство

Івано-франківське “Прикарпаття” розпочало підготовку до нового сезону у Першій лізі, який стартує 25 липня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу клубу.

Під час літнього міжсезоння тренерський штаб запланував два навчально-тренувальні збори, а також ряд контрольних матчів.

Наразі є домовленість про п’ять спарингів. 29 червня “зелено-жовті” зіграють з волочиським “Агробізнесом” (місце проведення поки уточнюється). На другому зборі суперниками прикарпатців стануть львівські “Карпати” (8 липня), стрийська “Скала 1911” (11 липня), а також два дебютанти Другої ліги – ковалівський “Колос-2” (14 липня) та об’єднана команда “Куликів-Білка” (16 липня).

Нагадаємо, що минулий сезон івано-франківці завершили на п’ятій позиції групи “Чемпіонська”, і це – найвищий результат для відродженого у 2016 році МФК “Прикарпаття” за часи виступів у Першій лізі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.